ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ Β' ΚΥΚΛΟΣ

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Επιμόρφωση ενηλίκων

Έναρξη: Κυριακή 30 Απριλίου 2017
Λήξη: Κυριακή 21 Μαΐου 2017
Ώρες: 12.00-15.00
Τιμή: 70€ (ενότητα 4 εργαστηρίων)

Όσοι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει τον Α' κύκλο,
το κόστος του εργαστηρίου προβλέπεται στα 60€

Μετά τον Α' κύκλο που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριου, συνεχίζουμε με το Β' κύκλο του εργαστηρίου μοντάζ. Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους και ενήλικες που θέλουν να αξιοποιήσουν τα υλικά που τραβούν με την κάμερα ή το κινητό τους, κι έχουν ήδη κάποιες βασικές γνώσεις.

Συνεχίζοντας το μοντέλο του πρώτου κύκλου, το κάθε 3ωρο χωρίζεται σε δυο μέρη, θεωρία και πρακτική, με ενισχυμένο όμως το δεύτερο και πρακτικό κομμάτι. Δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες που έχουν κάποιο συγκεκριμένο project να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό στις συναντήσεις αλλά και στο σπίτι ώστε μαζί να συζητάμε την εξέλιξη του από cut σε cut.

Εισηγήτρια: η σκηνοθέτης Νικολέτα Λεούση

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Συνάντηση 1η: Βλέπουμε το υλικό με το οποίο θα δουλέψει ο καθένας. Όποιος έχει κατι δικό του που θέλει να μοντάρει το φέρνει και μας μιλάει για αυτό. Οι υπόλοιποι παραλαμβάνουν, φορτώνουν και αρχίζουν να βλέπουν ένα υλικό που θα τους δωθεί. Δεν δίνεται το σενάριο. Ποιά μπορεί να είναι η πιθανή ιστορία;
Συνάντηση 2η: Βλέπουμε μαζί τα αποτελεσματα της δουλειάς της προηγουμενης εβδομάδας, συνέχεια του μοντάζ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Γράφεται το κείμενο μιας αφήγησης για το υλικό που μοντάρουμε. Όσοι προτιμούν θα δημιουργήσουν ένα προσωπικό δοκίμιο πάω σε πλάνα της Αθήνας που θα τους δώσουμε και θα μάθουν τεχνικές εγγραφής αφήγησης ώστε να γνωρίσουν αυτό το είδος προσωπικού ντοκιμαντέρ και να εμβαθύνουν στο μοντάζ.
Συνάντηση 3η: Βλέπουμε μαζί τα αποτελέσματα της δουλειάς της προηγούμενης εβδομάδας, συνέχεια του μοντάζ. Ακούμε την ηχογραφημένη αφήγηση από τον καθένα. Ηχητικός σχεδιασμός, μουσική.
Συνάντηση 4η: Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και συζήτηση με τους δημιουργούς, ανάλυση του αποτελέσματος.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
α) επαγγελματίες κάθε κατεύθυνσης που θέλουν να χρησιμοποιήσουν βίντεο στη δουλειά τους
β)εκπαιδευτικούς και γονείς που θέλουν να δημιουργήσουν ταινίες μαζί με τα παιδιά
γ) νέους και ενήλικες που θέλουν να αρχίσουν να μοντάρουν βίντεο και φωτογραφίες που έχουν συλλέξει

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Απαραίτητη είναι η προκαταβολή 20€ για την εξασφάλιση θέσης, στον λογαριασμό του Καρπού στην ΑLPHA BANK: GR74 0140 1580 1580 0200 2011 298. Παρακαλούμε τα τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης να επιμερίζονται. Στη δικαιολογία της κατάθεσης να συμπληρώνεται το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΙΘΕΤΟ του συμμετέχοντα.
Free WordPress Themes, Free Android Games