Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ, δημιουργεί δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό με βασικά του εργαλεία την εικόνα, τον ήχο και την αφήγηση. Οργανώνει επιμορφώσεις, σχεδιάζει εκπαιδευτικό υλικό και πραγματοποιεί δράσεις που εξοικειώνουν τους νέους με τη δημιουργική χρήση των μέσων επικοινωνίας, των νέων τεχνολογιών και των διαφόρων μορφών οπτικοακουστικής έκφρασης.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Ο Καρπός προσφέρει πρακτική άσκηση σε σπουδαστές/ φοιτητές, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα, σύμφωνα με τις άλλες υποχρεώσεις σας. Απαιτείται συνήθως εργασία τουλάχιστον 2-3 ημερών ανά εβδομάδα και για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Η εργασία είναι αμισθί εκτός από τις περιπτώσεις που η εκάστοτε σχολή προβλέπει σχετική αμοιβή.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται για πρακτική άσκηση των σπουδαστών/ φοιτητών αφορούν τους εξής τομείς:
  • Παιδαγωγούς που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στην οπτικοακουστική παιδεία και τα νέα μέσα
  • Κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, φωτογράφους και εικαστικούς που ενδιαφέρονται για την ενσωμάτωση των τεχνών στην παιδεία

    Η ομάδα του Καρπού περιλαμβάνει συνεργάτες έμπειρους στο χώρο του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης, με μεγάλη συνεισφορά στον ευρύτερο χώρο της κινηματογραφικής παιδείας. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση, συμπληρώστε το Έντυπο Πρακτικής Άσκησης και στείλτε το μαζί με το βιογραφικό σας στο info@karposontheweb.org.

  • Free WordPress Themes, Free Android Games