Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ, δημιουργεί δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό με βασικά του εργαλεία την εικόνα, τον ήχο και την αφήγηση. Οργανώνει επιμορφώσεις, σχεδιάζει εκπαιδευτικό υλικό και πραγματοποιεί δράσεις που εξοικειώνουν τους νέους με τη δημιουργική χρήση των μέσων επικοινωνίας, των νέων τεχνολογιών και των διαφόρων μορφών οπτικοακουστικής έκφρασης.

ΘΕΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η θέση αφορά σε μερική απασχόληση, 2 ημέρες την εβδομάδα και για την περίοδο 7/5/2018 έως 10/7/2018 με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας.
Κύριες αρμοδιότητες:
 • Συμβολή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνίας του Καρπού με αφορμή την τελική εκδήλωση παρουσίασης του Erasmus+ EMELS στην Αθήνα στις 28/6/2018
 • Παραγωγή περιεχομένου για την επικοινωνία της οργάνωσης σε Ελληνικά και Αγγλικά (π.χ για έντυπα, δελτία τύπου, social media)
 • Τροφοδότηση περιεχομένου σχετικού με την εκδήλωση για την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης ως προς το επικοινωνιακό σκέλος
 • Υποστήριξη της παρουσίας του Καρπού σε εθνικά ΜΜΕ

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο info@karposontheweb.org.


 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

  Ο Καρπός προσφέρει πρακτική άσκηση σε σπουδαστές/ φοιτητές, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα, σύμφωνα με τις άλλες υποχρεώσεις σας. Απαιτείται συνήθως εργασία τουλάχιστον 2-3 ημερών ανά εβδομάδα και για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Η εργασία είναι αμισθί εκτός από τις περιπτώσεις που η εκάστοτε σχολή προβλέπει σχετική αμοιβή.

  Οι δραστηριότητες που προσφέρονται για πρακτική άσκηση των σπουδαστών/ φοιτητών αφορούν τους εξής τομείς:
 • Παιδαγωγούς που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στην οπτικοακουστική παιδεία και τα νέα μέσα
 • Κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, φωτογράφους και εικαστικούς που ενδιαφέρονται για την ενσωμάτωση των τεχνών στην παιδεία

  Η ομάδα του Καρπού περιλαμβάνει συνεργάτες έμπειρους στο χώρο του κινηματογράφου και της εκπαίδευσης, με μεγάλη συνεισφορά στον ευρύτερο χώρο της κινηματογραφικής παιδείας. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση, συμπληρώστε το Έντυπο Πρακτικής Άσκησης και στείλτε το μαζί με το βιογραφικό σας στο info@karposontheweb.org.

 • Free WordPress Themes, Free Android Games